CHP İL BAŞKANI DOĞANCI:”EVİN PERDESİ YOKKEN, HALI ALAMAZSINIZ!”

CHP İL BAŞKANI DOĞANCI:”EVİN PERDESİ YOKKEN, HALI ALAMAZSINIZ!”
Yayınlama: 26.04.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 8 Belediye kazanarak hedeflerine ulaştıklarını açıkladı.

CHP İl Başkanı Erdem Doğancıı seçimlerden önce en az 8 belediyeyi almak için yola çıktıklarını, bunu başardıklarını asıl amaçlarının 14 belediyenin tamamı olduğunu belirterek, Çiftlikköy’de elde edilen başarıdan dolayı da CHP Genel Başkanı Özel’den “Özel” ilgi gösterildiğini söyledi.  Doğancı, süreçle ilgili bilgi vererek, “Bizler tabii ki sizlerin karşısına bu şekilde bir borçla devraldığımız bir belediyeyle çıkmak istemezdik. Bugün isterdik ki işte bize şöyle bir belediye devrettiler, kasamızda paramız var veya böyle gayrimenkullerimiz var diyerek lafa başlamak isterdik. Ve bunların Çiftlikköy halkına nasıl hizmete döneceğini, nasıl hızlı bir şekilde hizmet olarak vatandaşa hizmet olarak döneceğini aktarmak isterdik ama bugün başkanımızın sözü söylediği gibi 322 Milyon gibi bir borçla belediyeyi devralmış konumdayız. Buradaki bizim temel amacımız şu; Şimdi evet borç olabilir, belediyelerin borcu olabilir. Bunda “neden borcu var?” diyemiyoruz. Ama önemli olan şu, bizlerin de borcu var. Her birimizin normal günlük hayatında borcu var. Evin perdesi yokken halı almazsınız. Çocuğun okul taksidi varken yazın tatile gitmezsiniz. İnsanların öncelikleri olduğu gibi, belediyelerin de öncelikleri vardır. Bu noktada biraz daha siyasi olacak ama seçim arifesinde tabii ki belli harcamalar ekstradan yapılmıştır. Belli işe alımlar ekstradan yapılmıştır. Bunların hepsinin farkında ve bilincindeyiz. Bizim buradaki amacımız demin başkanlarım da söyledi, mağdur edebiyatı yapmak değil. 31 Mart akşamında Türkiye’deki vatandaşlarımız, Türkiye’de bize oy veren gönüllülerimiz, partililerimiz veya başka partilere daha öncesi inanmış ama bu seçim bizi tercih etmiş, “gelin bizi kurtarın” diyen herkese bir borcumuz var. Bu borcumuz da nedir bizim? Bu önümüzdeki süreci iyi değerlendirip iktidar olabilmek” dedi.

CHP İl Başkanı Doğancı, bir soru üzerine Millet İttifakı ortağı DP’den Belediye Başkanı seçilen Çiftlikköy ilçesi Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arsblan’ı tebrik edip CHP çatısına davet etmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna da şöyle yanıt verdi. Kendisini elbette ziyaret edeceğiz. başarı dileyeceğiz ve eğer kendisinden bir teklif gelirse de kabul ederiz. Böyle bir teklif gelmezse  elbette bizler de teklif edebiliriz. Sonuçta;  bu konu öncelikli olarak partiler arasında konuşulur ve değerlendirilir. ” dedi

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.