‘ÇİFTLİKKÖY’DE BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’

‘ÇİFTLİKKÖY’DE BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’
Yayınlama: 29.01.2024
A+
A-

YALOVA Devlet Hastanesinin eski Başhekimi, Ak Parti’nin Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, kendisinin kardiyolog olduğunu belirterek,’ En iyi bildiğim işi yapacağım, vatandaşlarımızın kalbine gireceğim.’ dedi.

‘İLÇEMİZİ DAHA İYİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ’

Çiftlikköy’de çalmadık kapı ve sıkılmadık el, ziyaret edilmedik esnaf bırakmayacağını, Çiftlikköy için canla başla çalışarak bayrağı devralacaklarına inandığını belirten Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı,’ Sayın Cumhurbaşkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve tüm teşkilat üyelerimize tarafıma inandıkları için ve Çiftlikköy Belediye Başkanlığına aday gösterilmem için çok müteşekkirim. Ben inanıyorum ki Çiftlikköy’ümüzde halkımızın da desteği ile bayrağı mevcut Belediye Başkanımızdan devralıp, daha ileriye taşıyacağız. İlçemizi hep beraber geliştirecek, el ele büyüteceğiz.’ dedi.

‘HALKIMIZINDA DESTEĞİ VE TAKDİRİYLE BAŞARACAĞIZ’

YALOVA Devlet hastanesi Başhekimliği döneminde de hastalar ile yakından ilgilenerek gönülleri kazanan Belediye Başkan Adayı Hacı,’ Yalova Devlet Hastanesi Başhekimlik dönemimde de Çiftlikköy ve Yalova halkımız ile bir gönül bağı kurduk. Bir olduk, beraber olduk. Şimdi de en iyi bildiğim işi kardiyoloji görevimi vatandaşlarımızın kalbine girerek yapacağım. Bizler Çiftlikköy’ü daha ileri bir noktaya taşımak için bu göreve hazırız. Halkımızın da takdiriyle başaracağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.