DEPREM SONRASI VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU

DEPREM SONRASI VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ön tarafında çöken yolda çalışmalara başlanmıştı. Yalova açıklarında meydana gelen depreme hastanede yakalanan bazı vatandaşlar tedirginliklerini dile getirerek,’ Bugün meydana gelen depremde çok endişelendik. Hastane yolları daha önce çökmüştü. Bir an tedirgin ve panik olduk. Acaba hastanemize bir şey olur mu diye düşündük.’ dediler.

“DEPREM VE YAĞIŞLAR SONRASI TOPRAK KAYMALARI DEVAM EDER Mİ?”

Geçtiğimiz yıl içerisinde yeni binasına taşınan Yalova Devlet Hastanesi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı altında vatandaşların hizmetine girmişti.Yapımı sırasında yeri ve zeminiyle ilgili birçok tartışmanın olduğu hastanede önceki günlerde korkutucu bir görüntü meydana gelmişti. Hastane’nin bulunduğu bölgedeki kaldırımlarda ve yolun bir bölümünde çöküntüler meydana gelmişti. Çöküntülerin ortaya çıkmasının ardından yetkililer problemin ortaya çıktığı bölümü emniyet şeridi ile kapattı ve minibüslerin vatandaşları aldığı yer değiştirildi. Olayın duyulmasının ardından Hastane’nin kurulduğu yer ve zeminiyle ilgili yapılan tartışmalar depremin meydana gelmesiyle birlikte  yeniden alevlendi.

“HASTANEYE GİDERKEN KORKUYORUZ”

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine korku ile gittiklerini söyleyen bazı  vatandaşlar,’ Modern ve donanımlı bir hastanemiz var ne yazık ki yolları nedeniyle de tüm Türkiye’ye rezil olmuş bir hastanemiz var. Şimdi hastane yolları sözde yeniden yapıldı. Peki bugün meydana gelen deprem sonrası bölgede toprak kaymaları devam ediyor mu?  Hastane randevularımız da bölgenin sorunlu olması bizleri korkutuyor.’ dediler

İYİ PARTİ GEÇTİĞİMİZ AY AÇIKLAMADA BULUNUMŞTU

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda meydana gelen çöküntü ve kaymalarla ilgili geçtiğimiz ay gündeme getirerek,’Buradaki kaymaların ise hastane hafriyatından çıkan malzemenin gelişigüzel sahaya dökülmesi ile oluştuğu, ileride ise hastaneye ait sanat yapılarını etkileyeceği aşikardır. Hastane binamızın bir Heyelan sorunu değil, ülkemize sirayet eden hastalıkların en başında gelen Yandaş Müteahhit sorunu bulunmaktadır”’ ifadelerine yer vermişti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.