DOĞANCI:”YALOVA’YI PARTİMİZİN KALESİ YAPACAĞIZ”

DOĞANCI:”YALOVA’YI PARTİMİZİN KALESİ YAPACAĞIZ”
Yayınlama: 03.04.2024
A+
A-

31 Mart 2024 yerel seçimlerinden 8 Belediye kazanarak çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı belediye başkanı seçilen isimlerin mazbata törenine eşlik etti. Başkan Doğancı,’ Yalova, ilçeleri ve beldelerinde parti üyelerimiz, teşkilatlarımız, meclis üyesi adaylarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız, Belediye Başkan Adaylarımız ve Milletvekilimiz ile sürekli sokaklarda olduk ve halkımızla birlikte birleşe birleşe seçimden zaferle çıktık.’ dedi.

“MERKEZ, İLÇE VE BELDE TEŞKİLATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Yalova, ilçe ve belde Belediye Başkanlarının mazbatalarını aldığını belirten CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı,’ Öncelikle Yalova halkımızın tamamına teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın Belediye Başkan Adaylarımıza, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımıza, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza attıkları her oy kendilerine hizmet ve proje olarak geri dönecek. Biz Yalova’yı partimizin kalesi yapacağız. Şimdi hizmet ve proje üretmenin zamanıdır.’ dedi.

“SOKAKLARDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçim sonuçlarından çok gururlu ve mutlu olduklarını belirten İl Başkanı Doğancı,’ Çok mutlu ve gururluyuz. Yalova’da ve ülkemizin genelindeki seçmenin bizi tercih etmesinde, partimize yönlenmesinde bir başarı var. Adaylarımız toplum tarafından kabul gören ve sevilen bireyler olması da insanlarımızın oy tercihinin değişmesine neden oldu. Buda bizim 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden zaferle çıkmamızı sağladı. Hedefimiz 14’te 14 yapıp ilimizi partimizin kalesi yapmaktır. Her zaman en iyi bildiğimiz yerde yani sokaklarda olmaya devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.