“ERİKLİ ŞELALESİ” KAMPÇILARIN GÖZDE BÖLGESİ OLDU

“ERİKLİ ŞELALESİ” KAMPÇILARIN GÖZDE BÖLGESİ OLDU
Yayınlama: 01.05.2024
A+
A-

Yalova’nın Teşvikiye beldesinde bulunan Erikli Şelalesi kamp meraklılarını kendisine çekmeye başladı bile. Hafta sonunda şehrin stresinden ve kalabalığından uzakta doğayla içiçe bir gün geçirmek isteyenler soluğu Şelale çevresindeki kamp alanlarında alıyorlar.

Yalova’nın Teşvikiye beldesinde bulunan Erikli Şelalesi, doğayla iç içe bir kamp tatili yapmak isteyenler için yeni gözde mekan haline geldi. Hafta sonları şehrin stresinden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler, Erikli Şelalesi’nin çevresindeki kamp alanlarına akın ediyor. Erikli Şelalesi’ni keşfeden tatilciler, bölgenin güzelliğine hayran kalıyor. Buraya gelen tatilciler ise bölgenin 3 büyük metropole olan yakınlığından övgüyle bahsediyorlar. Tatilciler, “İstanbul, Bursa ve Kocaeli illerinin arasında kalan Yalova’nın belki de en güzel noktalarından biri Erikli Şelalesi. Buraya ulaşım da son derece kolay. Cuma gününden aracınızla yola çıksanız, Pazar akşamına kadar burada doğayla iç içe bir kamp tatili geçirebilirsiniz. Her ihtiyacınızı da buraya çok yakın noktalardan gidermeniz mümkün” dedi.

Ne Yapabilirsiniz?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kamp turizmine olan ilginin de daha da artacağını ifade eden yöre halkı, bölgeye son zamanlarda daha fazla turistin geldiğini belirtiyor.

Erikli Şelalesi’ne Yalova’nın Teşvikiye beldesinden arabayla 15 dakika, Yalova merkezden ise 40 dakika uzaklıkta.  Erikli Şelalesi’nin çevresinde kamp alanları bulunmaktadır. Kamp alanlarında kendi çadırınızı kurarak konaklayabilir, bungalov evlerde ise konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Erikli Şelalesi’nde doğa yürüyüşü yapabilir, piknik yapabilir, şelalenin serin sularında yüzebilir ve kamp ateşinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca bölgede bulunan trekking parkurlarında da keyifli vakit geçirebilirsiniz

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.