FAZLACA, PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

FAZLACA, PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, kapalı Pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş yapan vatandaşlar ve pazarcı esnafı  Başkan Fazlaca’ya yoğun ilgi gösterdi.

53582eb1 f4c4 4b08 8ee3 59f132ebc511‘’SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ’’

Pazarcı esnaflarıyla ve vatandaşlarla sık sık bir araya geleceklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’ Esnaf, pazarcı esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Bizlerden taleplerini birinci ağızdan öğrenmeye ve gereğini yapmaya, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmet göstereceğiz. Her zaman pazarcı esnaflarımızın ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’ dedi.

‘’HALKIMIZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ’’

Vatandaşlarla bir araya gelerek halkın her zaman arasında olmaya çalıştığını kaydeden Fazlaca, “Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi karşısında mutlu oluyoruz.” dedi.

PAZARCI ESNAFI FAZLACA’YA MEYVE İKRAM ETTİ

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya meyve ikram eden pazarcı esnafları,’ Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca’nın taleplerimizi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri son derece memnun etti. Başkanımıza tezgâhlarımızda sattığımız ürünlerimizden ikram ettik. Ziyareti için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.’ ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.