GÜÇLÜ:’AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN RÜZGARI DEVAM EDECEK’

GÜÇLÜ:’AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN RÜZGARI DEVAM EDECEK’
Yayınlama: 02.03.2024
A+
A-

31 MART 2024 Yerel seçimlerine Ak Parti’nin damga vuracağını, Yalova merkez, ilçe ve beldelerinde tüm Ak Parti teşkilatlarının, meclis üyesi adaylarının sürekli sahada ve vatandaşla iç içe olduklarını söyleyen Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Tüm teşkilatlarımız, belediye başkan adaylarımız, İlçe ve belde başkanlarımız, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Adaylarımız sürekli sahada, vatandaşlarının yanında.’ dedi.

“İDDİALIYIZ”

Kaytazdere’den Armutlu’ya Yalova’nın tüm ilçe ve beldelerinde iddialı olduklarını Gazete Akkent’e açıklayan Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Ak Parti her zaman tüm kadrolarıyla tüm seçimlere hazır bir partidir. Bizde Yalova Ak Parti İl Başkanlığı olarak tüm seçimlere her zaman hazır kadrolarız. Bizler inanıyoruz ki önce Allah’ın sonra halkımızın da takdiriyle Yalova merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde tulum çıkartacağız. 31 Mart 2024 yerel seçimlerin sonucunda Ak Parti Belediyeciliğinin rüzgârı devam edecek.’ dedi.

“SAHALARDAYIM”

Kendisinin de sürekli sahada olduğunu belirten Güçlü,’ Programlar dâhilinde bende sürekli sahada vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyorum. Sadece Yalova’da değil. Altınova’da, Çınarcık’ta, Armutlu ’da, Çiftlikköy’de sahadayım. Belediye Başkanlarımızla, ilçe ve belde başkanlarımızla, teşkilatlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Ulaşılabilir İl Başkanı olmaya devam edeceğim. ’ dedi.

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZIN CİDDİ PROJE VE YATIRIMLARI SÖZ KONUSU”

Ak Parti Belediye Başkan Adaylarının kendi bölgelerinde çok ciddi yatırım ve projeleri olduğunu da açıklayan Ak Parti Yalova İl Başkanı Güçlü,’ Tüm Belediye Başkan Adaylarımızın kendi bölgeleri için çok ciddi yatırımları ve projeleri var. Her biri Ak Parti’ye yakışır, özenle hazırlanmış hayal olmayan ve ayakları yere basan projelerdir. Bizlerde tam destekçileriyiz.’ dedi.

“İLİMİZ, HÜKÜMETİMİZİN KAYNAKLARINDAN SONUNA KADAR YARARLANIYOR”

Yalova’nın hükümetin tüm kaynaklarından yararlandığını da belirten Güçlü,’ Yalova olarak hükümetimizin tüm kaynaklarından yararlandık, yararlanmaya da devam ediyoruz. Başta Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilimize özel bir sevgi göstermektedir. Gerek vekillerimiz gerek bakanlarımız Yalova söz konusu olunca ilgili tüm bakanlıklardan gerekli tam destek alıyoruz. Bizim tek derdimiz daha yaşanılabilir Yalova, gelecek nesilere bırakabileceğimiz temiz bir Yalova’dır. Bizim tek derdimiz Yalova’dır.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.