HASTANE YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

HASTANE YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ön tarafında çöken yolda çalışmalara başlandı. İlk etapta, elektrik, su ve iletişim altyapısı hastane tarafına aktarılarak yapılacak çalışmalar esnasında her hangi bir kesinti yaşanmasının önüne geçilecek.

alova gündemindeki en sıcak maddelerin başını çeken Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önündeki yolda yaşanan çökme için somut adım atılmaya başladı. Bu çerçevede ilk olarak yolun çöken bölümünde kalan elektrik, su, kanalizasyon ve iletişim hatlarının nakil çalışmasının startı verildi. Yalova Belediyesi kendi hatlarının taşınması için iş makineleri ile bölgede hızlı bir çalışma yürütüyor.

Yalova Belediyesi’nin ardından her kurum bölgede kendi hatlarını hastaneye yakın kaymayan bölümlere aktaracak. Bu çalışmalar sayesinde hastanede her hangi bir kesinti yaşanmasının da önüne geçilmiş olacak. Ardından ise yoldaki kayma yaşanan bölüm yaklaşık 8 metre kadar aşağıya doğru kazılarak buraya yeniden bir duvar örülecek. Bu çalışmanın ise mart ayı ortalarında start alması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.