‘HER MAHALLEMİZE YATIRIM VE HİZMETLERİMİZ SÜRECEK’

‘HER MAHALLEMİZE YATIRIM VE HİZMETLERİMİZ SÜRECEK’
Yayınlama: 06.09.2023
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gazi Osman Paşa Mahallesine yapılan yatırımlar ile ilgili kamuoyu ile bilgi paylaştı. Başkan Tutuk, Yalova’nın sürekli geliştiğini ve ilerlediğini belirtti.

 

600 Metre kanalizasyon hattının Gazi Osman Paşa Mahallesine yapıldığını belirten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,’ Yalova’mızın her mahallesi gözbebeğimizdir. Gazi Osman Paşa mahallemize 600 Metre Kanalizasyon hattı, 500 Metre Yağmursuyu Hattı, 570 Metre İçme suyu Hattı, 2.500 Ton Sıcak Asfalt Kemer Köprü Caddesi ve Hüseyin AltaN Caddesi olmak üzere çalışmalarımızı yaptık. Bunların dışında 2.600 Metrekare Tretuvar Kaldırım Çalışması, Cadde, sokak ve derelerimizin temizlenmesi ile birlikte mahallede bulunan tüm çöp konteynerlerimizi yeniledik.’ dedi.

PARKLAR YENİLENDİ, YENİ PARK EKLENDİ

Gazi Osman Paşa mahallesinde çocuk parklarını da yenilediklerini belirten Başkan Tutuk,’ GOP meydanı, Buhara Sokak, Necip Öztürk Parkı, Tuna Caddesi, Güvecin Sokak, Akan Sokak, Yenidoğan 12. Sokak, Nasreddin Hoca parkı olmak üzere 9 adet çocuk parkımızı yeniledik. Bunlara 1 adette Barış Manço sokakta yeni çocuk parkı ekledik. Açık hava çocuk etkinliklerimiz de mahallede devam etmektedir. Mahallemize birde vatandaşlarımız için 1 adet akıllı vezne ekledik. Bizler durmadan, 7/24 Yalova için, mahallelerimiz için, vatandaşlarımız için çalışmalarımza devam ediyoruz.’ diye konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.