Ülkemiz

İL BAŞKANI ÇANDIR’DAN ‘KOLEKTİF ADAY’ ÇAĞRISI

İL BAŞKANI ÇANDIR’DAN ‘KOLEKTİF ADAY’ ÇAĞRISI
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Mart 2024 yerel seçimleri öncesi kolektif aday çağrısı yaptı. Çandır, Yalova’da herkesin adayı olacak, ekip çalışmasını seven, yenilikçi ve yaşanır bir kent hedefleyen bir isim üzerinde ittifak edilmesi gerektiğini söyledi

Yerel seçime yaklaşılan şu günlerde Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandırdan dikkat çeken bir açıklama geldi. Çandır, yaptığı yazılı açıklamada, Yalova’nın yeni döneme hazırlandığını belirterek, “Yerel seçimler kapıda. Kamuoyunu en çok meşgul eden konuların başında, hiç şüphe yok ki belediye seçimleri geliyor. Ankara’dan gelen sert rüzgârlara karşın, Yalova’da arzu edilen ince esen bir meltem” dedi.

Çandır, 14 Mayıs genel seçimlerde Yalova halkının mesajını verdiğini, uyumlu ve kolektif bir çalışmanın muhalefetin lehine sonuç vereceğini ifade etti. Çandır, “Pekiyi, nasıl olmalı, nice olmalı? Her parti tek mi çıkmalı? Kadın aday mı, erkek aday mı? Genç mi, tecrübeli mi? Benim kanaatim odur ki; Ankara’ya rağmen, her şeye rağmen, Yalova’da herkesin adayı olacak, ekip çalışmasını seven, bir yandan proje üretip yenilikçi ve yaşanır bir kent hedefleyen, hem sosyal projelerle garip gurebâyı kollayan, bir yandan da Yalova’nın turizm, tarım, tahsil ve ticaret hayatını canlı tutacak kolektif çalışan, ortak düşüncenin mahsulü bir isim üzerinde ittifak edilmelidir. Bunun genci yaşlısı, kadını erkeği yok” diye konuştu.

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, bu konuda tüm partilerle oturup konuşmaya hazır olduklarını belirterek, “Bunu Yalova’yı seviyorsak yapalım. Ankara’ya rağmen. Yalova’da hemen herkesin ‘tamamdır’ diyebileceği bir isimle belediye seçimlerine gidilmelidir. Ben tek başıma seçime gireceğim diyen kaybeder. Yalova’nın ihtiyacı olan ayrılık değil birlik, nefret değil sevgi, rant değil hizmet diyen kazanır” dedi.
Çandır, Gelecek Partisi olarak Yalova’nın geleceği için çalıştıklarını vurgulayarak, “Yalovalı zokayı ağzından çıkaracak. Biz de bu süreçte üzerimize düşeni yapacağız. Yalova’yı hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.