KAMUOYU MERAK EDİYOR HABER:EMRE CAN KAZMALI

KAMUOYU MERAK EDİYOR HABER:EMRE CAN KAZMALI
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

380275547 6592529097466770 3972327608218529714 nKARAMÜRSEL’den bir birinden başarılı tekvandocuları yetiştiren Antrenör İsa Gündağ, kira ödediğine dair dekontları sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız hakkında da velilerin Kaymakamlığa ve CİMER’e şikayetleri söz konusu oldu.

‘SPORCULARDAN AİDAT ALAN VE ADINA BAĞIŞ DİYENLER…’

Kocaeli İl Spor Müdürlüğü ve Karamürsel İlçe Spor Müdürlüğünün adaletli davranmadığını ifade eden Antrenör İsa Gündağ,’ Karamürsel Spor İlçe Müdürlüğündeki hem masraf yapıp hem kirasını ödediğim spor salonuna başkalarını sokup kira almayacaksınız. Temizliğine kadar her şeyini kendim yapacağım ve bütün futbol kulüplerinin ofisleri soyunma odaları olacak. Kira ödemeyen kulüplerde olacak. Masraf yaptığım ve yıllardır kullandığımız, başarılar getirdiğimiz yeri haber bile verilmeden kapı kilidi değişiyor. Bu mu ilçe spor müdürlüğü? Sonrada tarafımızın kira vermediğini ifade edeceksiniz. Derdiğimizi anlattığım kişilerde antrenörü küçük görecek. Devletin salonlarını kullanıp, kira ödemeyip sporculardan aidat alan ve adına bağış diye memurlar olacak. Bunlara göz yumanlar elbet halk nazarında hesap verecektir.’ dedi.

 ‘BİZİM DERDİMİZ ÇOCUKLAR, BİZİM DERDİMİZ SPOR VE GELECEĞİMİZDİR’

KARAMÜRSEL’de sporun ve gelecek nesillerin düşünülmediğini de ifade eden Tekvando Antrenörü İsa Gündağ,’ Bizim derdimiz salondur, aidattır değildir. Bizim derdimiz Karamürsel gençliğidir. Karamürsel’in geleceğidir. Bizler, tarafımıza yapılan haksızlığı kabul etmedik, etmeyeceğiz. Karamürsel’in geleceğini, Karamürsel’in çocuklarını düşünen bu zihniyetin hep karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz.’ dedi.

 

‘İLÇE SPOR MÜDÜRÜ YILDIZ AÇIKLAMA YAPACAK MI?’

ÖTE yandan ilçede İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız’ın, özel bir spor kulübüne ortaklığının eşi üzerinden söz konusu olduğunu söyleyen vatandaşlar,’ Karamürsel’de, İlçe Spor Müdürü’nün siyasi olarak Ak Parti’ye yakınlığı ile bilinmektedir. İlçede, lisanssız ve eğitim veren çalıştırıcı olduğunu kendisi biliyor mu? İlçe Spor Müdürü’nün, özel bir spor kulübü ile bağlantısı nedir? Karamürsel kamuoyu olarak bizlerde merak etmekteyiz.’ ifadelerine yer verdiler.

Karamürsel İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız hakkında ise çok sayıda CİMER ve Kaymakamlığa şikayet olduğu gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.