KİMDİR BU ‘YALÇIN ORUÇ’

Yayınlama: 06.02.2024
A+
A-

Ara sıra duyuyorum..

Kim bu ‘Yalçın Oruç’.. Diyenleri..

Ben kısa bir özet geçeyim. Detayları aşağıda anlatacağım..

Yalçın Oruç, Aslen Erzurumlu.. İnşaatçı..

Fakat hepsinden önemlisi tam bir Yalova sevdalısı..

Tam bir Yalova Yeşilova Spor sevdalısı..

İlişkileri çıkar ve menfaat üzerine asla kurulu değildir. Oruç’un tek menfaati çok sevdiği ve armasına aşık olduğu Yalova Yeşilova Spor Kulübüdür..

‘Kulübüm için nasıl çıkar sağlarım, kulübüm için nasıl menfaat sağlarım. Kulübümü daha ileriye nasıl taşırım. Yalova’mızın adını tüm ülkede nasıl duyurabilirim..’

‘Mahalle gençlerimizi ve Yalova’lı gençlerimizi nasıl spora yönlendirebilirim. Çocuklarımızı madde kullanımından nasıl uzak tutabilirim, sosyal bir ortamda nasıl geliştirebiliriz’ diye düşünen bir insandan bahsediyorum sizlere..

Mesela Kulüp Başkanı Oruç’un, çoluk çocuğundan, ailesinden ayırdığı her anı Yalova Yeşilova Spor Kulübü için harcadığını ve emek verdiğini biliyor muydunuz?

GEÇTİĞİMİZ sezonlarda Süper Amatör Liginde mücadele eden ve küme düşmek üzere olan Yalova Yeşilova Spor Kulübünü sezonun ikinci yarısında devir alan ilin tanınan ismi Yalçın Oruç, adeta kulübe bir ‘sihirli değnek’ ile dokunuşlar yaptı.

Peki ne mi yaptı hemen anlatalım ki Yalçın Oruç ismini hafızalarımıza biraz daha kazımakta fayda olabileceğini düşünüyorum.

Kulübü satın alması ile birlikte kulüp ligde kalmayı başardı. Ardı ardına puanlar, bol gollü sonuçlar ile o sezonun ikinci yarısında harika bir performans ile ligde kalındı..

Yalçın Oruç ilk hedefine ulaşmış ve takımını ligde tutmuştu.

Geçen sezon ise hedef belliydi..

Bölgesel Amatör Liginde mücadele etmek.

Yalova Yeşilova Spor Kulübü yönetimi harika bir takım ve teknik heyet kurmuş, taraftarının da tam desteğini arkasına almış Süper Amatör Liginin tozunu attırmış, şampiyon olmuş ve Yalova Spor’u eleyerek ‘Bölgesel Amatör Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı..

Ve Yalova Yeşilova Spor artık Bölgesel Amatör Ligindeydi..

Süper Amatör Liginde gösterilen performans, Bölgesel Amatör Liginde de gösterilmeye devam ediliyor.

Bakınız Bölgesel Amatör Liginde mücadele etmek her kulübün harcı değil!

Nitekim Yalova Yeşilova Spor Kulübü, bir mahallenin hayalini gerçekleştirmeyi başarmıştı..

Kulüp Başkanı Yalçın Oruç’un hedefi belli.. ‘Bölgesel Amatör Liginde şampiyon olup, Yalova’yı 3. Lig’te temsil etmek istiyor..’

Nitekim ben tüm kalbimle hem mahalle halkının desteği, hem Yalova’lı taraftarların desteği ile bu kulüp 3. Ligde ilimizi temsil edecektir..

Bu kulübün ‘nasıl desteklerle ayakta kaldığının ve savaştığının’ en önemli şahitlerinden biriyim..

Yalova’nın ‘sözüm ona iş adamları, sözüm onu sosyal medyadan sözde destekçileri’ kendi çıkar ve menfaatleri uğruna paylaşımlarda bulunarak kamuoyuna hava atarken, Kulüp Başkanı Yalçın Oruç bu fırsatçılara da geçit vermeyecektir. Günü ve zamanı geldiğinde elbet hesabı sorulacaktır!

Beyler Bayanlar..

Bir tane Yalova var..

Yalova’nın Bölgesel Amatör Liginde ki takımımıza sahip çıkmak, stada hücum etmek, orada takımımıza destek olmak, yerimizi almak hepimizin görevidir!

Siyasetin bulaşmadığı Yalova Yeşilova Spor kulubüne sahip çıkmak hepmizin görevidir!

Yalova Yeşilova Spor Kulübü tesislerinde dün gerçekleştirilen ‘birlik ve beraberlik’ mesajında Kulüp Başkanı Oruç bu mesajı net bir şekilde vermiştir..

Sevgili Başkanım Yalçın Oruç, ben bu sütunlardan başta seni ve yönetimini, futbolcularımızı, teknik kadrolarımızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum..

Sağlıcakla kalın..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.