MONTENEGRO’DA Kİ DEV YATIRIMI KARAMÜRSELLİ İŞ ADAMI YAPACAK

MONTENEGRO’DA Kİ DEV YATIRIMI KARAMÜRSELLİ İŞ ADAMI YAPACAK
Yayınlama: 27.09.2023
A+
A-

e5fabfa6 cfd3 4242 a81a 5e6571c55fe0MONTENEGRO’nun Kotor kentinde kurulan ‘Movenpick Hotel’, Karamürsel’den 400 kişiyi istihdam edecek. Bavro İnşaat firmasının sahibi, iş adamı Karamürselli Şaban Akbayır Movenpick Hotel inşaat işinin yapımını üstlendi.

‘TÜM İNŞAAT İŞİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Bavro İnşaat firması olarak projeyi firmasının aldığını açıklayan ve işin yaklaşık 25 Milyon Euro olduğunu belirten Karamürselli İş Adamı Şaban Akbayır,’ Firmamız Montenegro’nun Kotor kentinde 25 Milyon Euro bedelli bir hotel inşaat işi aldı. Güvenilir ve kaliteli hizmetimizi yurt dışında da yapmak oldukça gurur vericidir. Movenpick Hotel’in tüm inşaat işini gerçekleştireceğiz.’ dedi.

‘400 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK’

İnşaat sürecinde Karamürsel’den 400 kişiyi de istihdam edeceklerini belirten İş Adamı Şaban Akbayır,’ Montenegro’da yapacağımız Movenpick Hotel inşaatı için, Karamürsel’li bir iş adamı olarak 400 hemşerimizin istihdamını sağlayacağız. Kotor, Montenegro’nun sahil kasabalarından biridir. Dünya’nın en önemli şehirlerinden birisinde yapacağımız Movenpıck Hotel’in işlerinde Karamürsel’den de ortalama 400 kişiyi burada istihdam edeceğiz. Bizler, Karamürsel’imizin insanlarına iş imkânı sağlamak için emin adımlarla ilerliyoruz.’ diye konuştular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.