ORAL VE TUTUK’A, HALKTAN TAM DESTEK!

ORAL VE TUTUK’A, HALKTAN TAM DESTEK!
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

YAKLAŞAN yerel seçimler öncesi Yalova halkının kısa sürede takdirini toplayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve ilin en tecrübeli Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a vatandaşlardan tam destek geldi.

‘TUTUK VİTES ARTTIRDI’

Kısa sürede Yalova’nın çehresinin değişmesinde etken bir rol oynayan Tutuk, ilde halkında tam desteğini aldı. Yaklaşan yerel seçimlerde Ak Parti tarafından ‘aday’ gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Belediye Başkanı Mustafa Tutuk çalışmalarında vites arttırdı.

AK PARTİ’NİN ADAYI ‘TUTUK’ OLMALIDIR

Çocuk, genç, yaşlı ve esnaflar ile sürekli bir araya gelen Başkan Tutuk ’un ilde gerçekleştirdiği yatırımlar ve ikili ilişkileri halkın gözünden kaçmazken,’ Yaklaşan yerel seçimlerde Ak Parti’nin net adayı mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tutuk olmalıdır. Tutuk ‘un aday gösterilmesi ile bizlerde Yalova halkı olarak gereken desteği vereceğiz.’ ifadelerine yer verdiler.

 

ALTINOVA’yı deyim yerindeyse tarihi, dokusu, turizmi ve sanayisi ile ‘marka ilçe’ yapan, Yalova’nın en tecrübeli Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın, yaklaşan yerel seçimlerde partisi tarafından aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılırken, Altınova ilçe halkıda mevcut Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın aday olmasını talep ediyor.

‘ALTINOVA MARKA HALİNE GELDİ’

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile Altınova’yı ‘Altın Şehir’ haline getiren, ilçenin kaderini değiştiren Dr. Oral, ilçe halkı ile 7/24 bir araya geliyor.

İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmaları vatandaşıyla paylaşan, ilçe halkı ile sürekli fikir alışverişinde bulunan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bölge halkının vazgeçilmezi haline geldi.

ORAL VARSA ‘SORUN YOK’

Ak Parti’nin, Altınova’da mevcut Belediye Başkanı Dr. Oral dışında farklı bir aday düşünmemesi gerektiğini ifade eden ilçe halkı,’ Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral, kuşkusuz Yalova’mızın en tecrübeli ve en çalışkan Belediye Başkanıdır. Bizler Altınova ilçe halkı olarak Belediye Başkanımızın dün olduğu gibi, bugün ve yarında yanında olacak, kendisine destek vereceğiz.’ diye konuştular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.