TEKNİK DİREKTÖR DEMİRKIRAN:“3 FUTBOLCU İLE BAŞLADIK, 90 FUTBOLCU OLDUK”

TEKNİK DİREKTÖR DEMİRKIRAN:“3 FUTBOLCU İLE BAŞLADIK, 90 FUTBOLCU OLDUK”
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

ÜLKEMİZDE önemli bir yere sahip olan Kadın Futbol takımları arasına Karamürsel Kadın Futbol Kulübü de girdi. 25 yıllık deneyimi ile Karamürsel Kadın Futbol Kulübüne Teknik Direktörlük yapan Metin Demirkıran birbirinden önemli açıklamaları Gazete Akkent’e gerçekleştirdi.

“BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIM, SIRA KARAMÜRSEL’DE”

25 yıldır Hollanda, Bulgaristan, İran, Azerbaycan ve Türkiye’de bir çok profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig takımları çalıştırdığını belirten Teknik Direktör Metin Demirkıran,’ Dünyanın farklı takımlarında teknik direktör olarak görev aldım. Bir çok profesyonel kulüple çalıştım. 2 amatör takımı 3. lige çıkardım. Şimdi de Karamürsel Belediye Spor adı altında liglere katıldık. Belediye Başkanımız Ahmet Çalık’tan da destek sözü aldık.’ dedi.

 

428480905 25097111553235933 8928008005132567046 n

“KADIN FUTBOLCULARIMIZ İYİ YERLERE GELECEK”

Kendisinin gerçek bir Karamürsel sevdalısı olduğunu belirten Teknik Direktör Metin Demirkıran,’ Ben Karamürsel’liyim fakat uzun yıllarım hep sevdam olan ilçemin dışarısında geçti. 2022 yılının yaz ayında kızlarımızdan oluşan bir futbol takımı kurdum. Bu takımı kurarken ilçemizin kızlarının ileride önemli takımlarda forma bulup, ilçemize katkı sağlaması oldu.’ dedi.

“İL TAKIMLARINA KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ”

Karamürsel’de kız futboluna üç oyuncu ile başladıklarını belirten Metin Dalkıran,’ Üç kız oyuncu ile başladığımız serüvende şuan 90 civarında kadın ve kızımız var. Bu sezonda Türkiye Futbol Federasyonu 3. liginde boy gösterdik. İlk sezonumuzda milyonluk nüfuslara sahip Eskişehir, Bursa, Kocaeli ve Yalova gibi şehir takımları ile yarışarak başarılı bir sezon geçirdik ve ligimizi 4. sırada bitirdik.’ dedi.

“BU TAKIMA SAHİP ÇIKILMALIDIR”

40 bin nüfuslu ilçe takımı olarak mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini belirten Teknik Direktör Metin Demirkıran,’ Biz ilçe olarak il takımları ile mücadele ediyoruz. İster istemez illerde olan imkanlar ilçelerde olmuyor. Karamürsel’imizin güzide iş adamları, Belediye Başkanlarımız bu takıma sahip çıkmalıdır. Biz inanıyoruz ki taraftarlarımızın da destekleriyle kadın futboluna önemli futbolcular çıkartacağız.’ dedi.

“NEDEN KADIN FUTBOLCULARIMIZDAN BİR MERİH DEMİRAL ÇIKMASIN”

Merih Demiral gibi isimlerin Karamürsel’e değer kattığını, kadın futbol kulüplerinden de bir birinden önemli yıldızların çıkacağını söyleyen Teknik Direktör Demirkıran,’ Biz inanıyoruz ki ilçemizden çıkan futbolcu Merih Demiral gibi kadın futbolcularımızda bizleri ve ilçemizi büyük takımlarda temsil edecektir.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.