YALOVA YEŞİLOVA SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ORUÇ’TAN ‘ÜLTİMATOM’

YALOVA YEŞİLOVA SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ORUÇ’TAN ‘ÜLTİMATOM’
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

 

YAKLAŞAN Bölgesel Amatör Ligi mücadelesi öncesi birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, takıma özellikle siyasilerin destek göstermediğini dile getirerek,’ Oy zamanı kapımızı çalanlara, kapımızı tamamen kapattık. Yalova Yeşilova Spor Kulübü, siyaset üstü bir kulüptür.’ dedi.

‘GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Kulüp olarak Yalova futboluna ve Yalova’lı gençlerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Yalova Yeşilova Spor Kulübü olarak Yalova futboluna ve Yalovalı gençlere verdiğimiz değer ve destek yaptığımız çalışmalarla ortadadır. Yalova Yeşilovaspor kulübümüzde bugün 130 aşkın genç lisanslı futbolcuyla ve yaptığımız tesisle bu yönde herkesin dikkatini çekmiştir. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan spor ile uzaklaştırmaya devam ediyoruz.’ dedi.

‘BÖLGESEL AMATÖR LİGİ’NDE KUPA KALDIRMAK İSTİYORUZ’

Süper Amatör Ligi’nde başarılı bir sezon geçirdiklerini ve Bölgesel Amatör Ligi’nde de başarılı bir sezon geçireceklerini, mutlu sona Yalova halkı ile birlikte ulaşacaklarını belirten Kulüp Başkanı Oruç,’ Bizler Süper Amatör Ligi’nde fırtına gibi estik, şampiyon olduk. Bölgesel Amatör Ligi’nde oynamaya hak kazandık. Yalova’yı, Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edeceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda sırada Bölgesel Amatör Ligi’nde kupa kaldırmak vardır.’ dedi.

‘MİLLETİMİZİN VEKİLLERİ, STK’LARIMIZ NEREDE?’

Yalova’da maçlara teşrif etmeyen siyasetçileri ve özellikle milletvekilleri, STK’ları açıklamalarıyla hedef alan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ AK Parti’ye kurulduğu günden itibaren üyeydim. Fakat üyeliğimi geçtiğimiz günlerde sonlandırdım. Başarılı bir sezon geçirdiğimiz halde hiçbir maçımıza teşrif etmeyen Yalovalı siyasetçileri, milletvekillerimizi ve STK’larımıza bir sitemimi belirtmek istiyorum. Yalova’mızın takımı Yalova Yeşilova Spor Kulübümüzün hedefi Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olup, ilimizi 3. Ligde temsil etmek istiyoruz. Bizler biliyoruz ki taraftarlarımız, halkımız her zaman yanımızdadır. Peki ya seçim dönemlerinde ortaya çıkan Yalovalı milletimizin vekilleri nerede? STK’larımızın güzide temsilcileri nerede? Biz kulübümüz üzerinden kimsenin siyasi kurnazlık yapmasına izin vermeyeceğiz. Yalova Yeşilova Spor Kulübü, siyaset üstü bir kulüptür.’ dedi.

‘AK PARTİ’NİN KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI ADAYINA ASLA DESTEK VERMEYECEĞİM, VERMEYECEĞİZ’

ÖZELLİKLE Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’e de sitemde bulunan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Kulübümüz özellikle Kadıköy Mahallesi’nde etkindir. Peki, Kadıköy Belediye Başkanımız Mehmet Şahin’in bir kere bile kulübümüze uğramayıp, aramayıp, tebrik etmemesi çok manidardır. Mutluluğu, bölgede yaşayan vatandaşları ile paylaşmayan bir belediye başkanı bölgesine ne kadar verim sağlayabilir? Bizler 2019 Mart yerel seçimlerinden de kendisini iyi tanırım. Ama unutulmamalı ki bir Mart ayı daha gelecektir. İnsan ilişkileri güçlü bir belediye başkanı bu şekilde mi davranmalıdır? Açık açık söylüyorum, Ak Parti’nin Kadıköy Beldesinden göstereceği Belediye Başkanı Adayına asla destek vermeyeceğim, vermeyeceğiz.’ dedi.

‘MİLLETVEKİLLERİ, KAPIMIZI ÇALMASIN’

Yalova’lı milletvekillerinin sadece seçimden seçime sokağa çıktığını belirten Kulüp Başkanı Oruç,’ Yalovalı milletvekillerimizi sadece seçimden seçime görüyoruz. Ben açık açık belirtmek isterim ki halkın arasına karışmayan milletvekilleri, seçim dönemlerinde de lütfen kulübümüzün kapısına gelmesin. Bizler, kulübümüzün siyasi malzeme olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz.’ dedi.

‘İŞ ADAMLARI VE STK’LAR SÖZLERİNİ YERİNE GETİRMEDİ’

Takımın iyi gününde yanında olanların, kötü günlerinde yanında olmayan, söz verip sözlerini tutmayanlara da sitem eden Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Kulübünüzün maddi ve manevi yanındayım diyen insanların, iş adamlarının ve özellikle STK’lar hiçbir sözünü yerine getirmedi. Kulübümüze zerre faydası olmayan hiç kimsenin, kulüp başarısı üzerinden prim yapmasına, reklam yapmasına asla izin vermeyeceğiz. Kulübümüze maddi ve manevi destek sözü verip daha sonra ekonomik sıkıntıdan dem vuran ve kapalı kapılar arkasından başkalarına menfaat sağlayanlarında, saçtıkları destekleri de biliyoruz.’ dedi.

‘ALİ DEMİRHAN, BİRİLERİNE ÖRNEK OLMALIDIR’

Yalova’lı iş adamı Ali Demirhan’ın, kulübe maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemediğini de ifade eden Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,’ Kulübümüzün ana sponsorluğunu üstlenen ADCO İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Yalova’lı iş adamı Ali Demirhan bizlere her zaman maddi ve manevi destek sağlamıştır. Bu zorlu süreçte elini taşın altına koymuştur. Umut ederiz ki, herkes iş adamı Ali Demirhan’ı örnek alır. Bizler bir mahallenin hayalinin bir kısmını gerçekleştirdik, şimdi sıra ikinci kısmındadır. Desteklerinden ötürü iş adamı Ali Demirhan’a bir kere daha teşekkür ederim.’ İfadelerine yer verdi.

‘ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANI TUTUK’UN YANINDAYIZ’

YALOVA Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un değerli, çalışkan ve başarılı işlere imza atan bir Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bizlerin her zaman yanında olmuş, destek vermiştir. Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’un yanında olup, başarısından nemalanmak isteyenler, başarısını istemeyenlerinde farkındayız. Kendisine olan desteğimizi hissettirmeye devam edeceğiz. Kulübümüze sağladığı desteklerden dolayı Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a teşekkür ederiz.’ dedi.

‘YANIMIZDA OLANLAR İLE YANYANA, KARŞIMIZDA OLANLAR İLE DE KARŞI KARŞIYA DURACAĞIZ’

Yalova Yeşilova Spor Kulübü olarak her zaman kendi geleceğini kendilerinin çizeceğini söyleyen Oruç,’ Kulübümüze teveccüh gösteren 12 numaralı taraftarımıza teşekkür ederiz. Bizler, kulübümüzü 3. Lig’e taşıyacağız. Bizler Yalova’yı 3. Lig’de temsil edeceğiz. Bizler başarıya açız, çalışmaya açız. Yanımızda olanlar ile her zaman yan yana, karşımızda olanlar ile de her zaman karşı karşıya duracağız.’ dedi.

‘SİYASETE GİRMEYECEĞİM, SİYASETÇİLERE KAPIMIZI KAPATTIK’

SON dönemlerde adının sıkça siyasete gireceği konusuna da değinen Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,’ Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç olarak ifade etmek isterim ki siyasete girmek yada siyaseten faydalanmak gibi bir derdim yok. Ama yanımızda bizimle birlikte yürüyenlere de desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek isterim. Bugünden itibaren şahsım ve Yalova Yeşilova Spor kulübü olarak bütün siyasetçilere kapımızı kapatıyoruz. Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz.’ dedi.

‘SANDIK İLE GELENLERİN, SANDIK İLE GİTTİĞİ GÜNLERİ YAŞAYACAĞIZ’

KADIKÖY Belediyesi’nin, Yalova Yeşilova Spor Kulübüne karşı olan tutumunun son derece yanlış olduğunu, istihdam edilmeyen birçok gencin olduğunu da söyleyen Oruç,’ Yalova’da ki Belediyeler ve özellikle Kadıköy Belediyesi neden bizim gençlerimizi istihdam etmiyor, istihdam etmekte aciz kalıyor. Zor zamanlarda gençlerimizi istihdam etmek çok mu zordur? Seçim geldi çattı, şimdi kapı çalmanın vaktidir. Kafasını bu zamana kadar kuma gömenlerle, ofisinden çıkmayanların halkla iç içe olma vakti geldi. Sandık ile gelenlerin, gene sandık ile gittiği günleri yaşayacağız.’ dedi.

‘ÇİFTE STANDARTLARI, CUMHURBAŞKANIMIZA AKTARACAĞIZ’

YALOVA Yeşilova Spor Kulübüne bir adım atanlara her zaman adım atacaklarını söyleyen Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Bizler tüm Yalova’yı, tüm futbolseverlerimizi kulüp maçlarımıza, taraftar noktalarına bekliyoruz. Bizler inanıyoruz ki taraftarımızın gücü ile tüm imkânsızlıkları aşacağız. Yalova Yeşilova Spor Kulübünün kapıları, tüm Yalovalı hemşerilerimize açıktır. Bizler Yalova’nın adını, futbol başarılarını daha üst seviyelere taşıyacağız. Bizlere ve kulübümüze karşı yapılan çifte standartı unutmamak ile birlikte tüm gücümüzü spordan ve spora destek verenlerden almaya, büyük taraftar grubumuz ile daha da büyümeye devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

ÖTE yandan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç ve yönetimi ilerleyen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Yalova’da yapılan çifte standartlar ile ilgili bilgi aktarımı yapılacağını belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.