YALOVA’DA TORBACILARA OPERASYON

YALOVA’DA TORBACILARA OPERASYON
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli ve geçiş güzergâhlarında yapılan operasyonlarda uyuşturucu tiçareti yapanlar gözaltına alındı.

Yalova genelinde üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapacağı ya da yaptırdığı tespit edilen zanlıların ikamet adresine yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından yürütülen ve Narkotik Maddeler Arama Köpeği  Gölge ve Zeytin’nin de eşlik ettiği ikamet aramalarda uyuşturucu ele geçti.

Yapılan operasyonlarda;

58 Gram Metamfetamin Maddesi (7 parça halinde)
8.14 Gram Sentetik kannabinoid Maddesi (2 parça halinde),
0.94 Gram Esrar Maddesi (1 Parça halinde);
6 Adet Sentetik Ecza Grubu Hap ele geçirilmiştir.

12 Adet Sentetik Ecza Grubu Hap,
8.58 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi,
3.34 Gram Esrar Maddesi,
2.10 Gram Metamfetamin Maddesi,
2 Adet Uyuşturucu Madde Kullanım Aparatı,
1 Adet Öğütücü Aparatı

77 adet Captagon Hap,
2.95 gram Esrar maddesi,
2 parça halinde 1.83 gram Metamfetamin maddesi,
2 adet Sentetik Ecza Hap,

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan; Ö.B. isimli şüpheli şahıs Adli Kontrol Tedbir Kararı Şartı uygulanmış, A.C.,C.S. ve Y.Ö. isimli şüpheli şahıslar ise çıkarıldıkları adli makamlarca Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalarda; B.A. Ş.A. A.O.K. R.A. M.T. H.Y. B.Y. E.K. isimli şüpheliler olmak üzere Toplam 8 şüpheli hakkında Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçlarından işlemler gerçekleştirildi.   Yalova İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ” Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir.” denildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.