YILDIRIM:“İLÇEYE 20 YIL HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUM”

YILDIRIM:“İLÇEYE 20 YIL HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUM”
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

KARAMÜRSEL’de 20 yıl görev yapan eski Belediye Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın “Siyasi İşler Danışmanı” İsmail Yıldırım, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu.

“SÖZ KONUSU KARAMÜRSEL İSE..”

Kendisinin Karamürsel sevdalısı olduğunu, Karamürsel’in çok özel bir ilçe olduğunu belirten Siyasi İşler Danışmanı İsmail Yıldırım,’ Ben Karamürselliyim. Çocukluğum, gençliğim Karamürsel’de geçti. Karamürsel’de ekmeğimizi kazandık. Karamürsel’e ve ilçe halkımıza 20 yıl boyunca Karamürsel Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin gururunu her zaman yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum. Söz konusu Karamürsel olduğu zaman bugüne kadar hep olduğu gibi, bundan sonrada taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz.’ dedi.

“HER ZAMAN GEREKLİ ADIMLARI ATARIZ”

Karamürsel için her zaman çalışmalara devam edeceklerini de belirten Yıldırım,’ İlçemiz için gerçekleştirilecek olan her yatırımın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Gene Karamürsel için atılacak her adımda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile değerlendirmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizler Karamürsel için gerekli tüm adımları atmaya her zaman hazırız.’ dedi.

“KARAMÜRSEL’DE BİZ AİLE OLDUK”

20 yıl Belediye Başkanlığı döneminde birçok insanı kazandıklarını da belirten Yıldırım,’ Biz Karamürsel’de Belediye Başkanlığından çok kiminin abisi, kiminin kardeşi olduk. Görev süremizde başarılı işler yaptığımıza inanıyorum. Bize verilen her görevi layığıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve yeni yönetime başarılar dilerim. Karamürsel benim için her zaman çok özel bir yerdir.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.