AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI’DAN İLK AÇIKLAMALAR ‘GAZETE AKKENT’E

AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI’DAN İLK AÇIKLAMALAR ‘GAZETE AKKENT’E
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

AK Parti’nin çiçeği burnunda Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzmn. Dr. Recep Hacı, ilk demecini Gazete Akkent’e verdi. Belediye Başkan Adayı Hacı, mevcut Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın tecrübelerinden faydalanacaklarını belirterek,’ Çiftlikköy’ü halkımız ile bir olarak ve beraber olarak yönetecek, devralacağımız bayrağımızı daha ileriye taşıyacağız. İlçemizin ihtiyaç duyduğu projelere, halkımızın ihtiyaç duyduğu talep ve sorunlara hakimiz.’ dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ VE AK PARTİ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM’

Çiftlikköy’ün gelişmekte olan bir ilçe olduğunu, yatırımlar ve projeler ile birlikte Yalova’nın göz bebeği bir ilçe olmaya devam edeceğini belirten Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı,’ Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve partimizin her kademesine Çiftlikköy Belediye Başkanlığına tarafımı layık görmelerinden ötürü teşekkür ederim. Bizler Ak Parti ailesi olarak her zaman bir olmaya ve beraber olmaya devam edeceğiz. Çiftlikköy’de mevcut Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’ın tecrübelerinden faydalanacağız.’ dedi.

‘İHTİYAÇ DUYULAN PROJELERE HAKİMİZ’

Çiftlikköy’de Ak Parti’nin seçimi tekrar kazanacağını, bayrağı daha ileri götüreceklerini ifade eden Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Hacı,’ Ekip olarak Çiftlikköy’ümüze gereken projelere, atılması gereken adımlara hâkimiz. Halkımızın sorunlarına ve taleplerine hâkimiz. Bizler inanıyoruz ki ilçe halkımız ile birlikte Çiftlikköy’ümüzü kısa sürede marka ilçe haline getireceğiz. Çiftlikköy’ü halkımızla, esnafımızla birlikte büyütecek, geliştireceğiz.’ dedi.

‘ŞEFFAF VE SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI DEVAM EDECEK’

Çiftlikköy Belediye yönetiminin Ali Murat Silpagar ile birlikte şeffaf ve sosyal belediyeciliğe hâkim olduğnuda ifade eden Başkan Adayı Hacı,’ Çiftlikköy Belediyesi Ali Murat Silpagar Başkanımız döneminde nasıl şeffaf ve sosyal olarak yönetiliyorsa, bizlerin döneminde de aynı şeffaflıkta ve sosyal belediyecilik anlamında yönetilmeye devam edilecek. Bizler inanıyoruz ki Çiftlikköy halkımızın da desteği ile ilçede kazanan Ak Parti olacak, kazanan Çiftlikköy halkı olacaktır.’ İfadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.