BAŞKAN FAZLACA, TÜM ÇOCUKLARI 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE DAVET ETTİ

BAŞKAN FAZLACA, TÜM ÇOCUKLARI 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE DAVET ETTİ
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Altınova Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Çocuklara özel olarak hazırlanan etkinlikler, 23 Nisan Salı günü Altınova Belediye binası önünde saat 17.00’de başlayacak. Etkinliklerde; şişme oyun parkları çocuklar için hazır olacak. Geleneksel çocuk etkinlikleri ile dolu eğlencede; kâğıt helva, pamuk şeker, patlamış mısır, kostümlü karakterler, balon dağıtımı, müzikli çocuk gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri de dün boyu çocukların eğlencesine eğlence katacak.

“ÇOCUKLARIMIZIN EN ÖZEL BAYRAMI”

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Altınova’da büyük bir coşku ile kutlayacaklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçemizde büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel bayramı, tüm çocuklarımızla birlikte kutlamak üzere davetlimizsiniz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.