BAŞKAN KAÇAR:‘BELDEMİZ BÜYÜMEYE VE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR’

BAŞKAN KAÇAR:‘BELDEMİZ BÜYÜMEYE VE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR’
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

TAVŞANLI beldesinin kısa sürede çehresini değiştiren Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Kaçar, Tavşanlı’da hizmete daha yeni başladıklarını, AVM projesi ile birlikte Tavşanlı’nın ivme kazanmaya, yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

‘BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Göreve geldiği günden itibaren 7/24 sahada olduklarını, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini, daha yaşanılabilir bir Tavşanlı için canla başla çalıştıklarını söyleyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ Görev süremiz boyunca Tavşanlı Beldemize hizmet ettik, etmeye devam ediyoruz. Bizler Tavşanlı’da büyük bir aileyiz. Aile bireylerimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi, esnafımızı, yaşlılarımızı bir an olsun yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bizler Tavşanlı ailesi olarak büyümeye ve belde olarak gelişmeye devam ediyoruz.’ dedi.

‘AVM PROJESİ, BELDEMİZİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK’

Tavşanlı’ya yeni bir alışveriş merkezi kazandırılacağını da söyleyen Belediye Başkanı Kaçar,’ Tavşanlı ışıklı kavşak bölgesine alışveriş merkezi yapacağız. Bu bölgeye yapılacak alışveriş merkezimiz Tavşanlı’yı daha uğrak bir yer haline getirecek. Beldemize ciddi bir gelir kaynağı sağlayacağını düşünüyoruz. Bölgemizin tersaneler ile de büyümesi konusunda da gerekli adımları atıyoruz.’ dedi.

‘TAVŞANLI’YA SEVDALIYIZ’

Tavşanlı’nın en önemli sorunlarından biri olan Mesleki ve Teknik Lise’nin de devir olması ile birlikte beldenin hızla geliştiğini ifade eden Kaçar,’ Eski Belediye Binamızı, Mesleki ve Teknik Lise olarak devrettik. Bu adımlarımız ile birlikte beldemizin ve gençlerimizin geleceği hususunda ciddi bir adım atıldı. Bizler, Tavşanlı’ya sevdalıyız.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.