‘FAZLACA’ İDDİALI GELİYOR!

‘FAZLACA’ İDDİALI GELİYOR!
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisinin Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Başkan Adayı Fazlaca,’ Bu seçim Altınova’yı dışardan dizayn etmeye çalışanlarla mücadele edeceğiz.’ dedi.

 

‘KENDİ AİLESİNE SAHİP ÇIKAMAYANLAR..’

Altınova’lı hemşerilerine seslenerek ilçeye sahip çıkılması gerektiğini ifade eden CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ 31 Mart 2024 yerel seçimleri Altınova’yı dışarıdan dizayn etmeye çalışan, Altınova’yı rant kapısı görüp aramızda nasıl paylaşırız, nasıl peşkeş çekeriz diye avuçlarını ovuşturanlarla, Altınova’ya sahip çıkanlar arasında olacaktır. Biz Altınova’yı dışarıdan devşirme insanlarla değil, gerçek Altınova’lılarla yönetmeye talibiz. Kendi ailesine sahip çıkamayanlar kos415030459 691330709778408 6010462554251717283 nkoca bir Altınova ailesine asla sahip çıkamazlar. Bu seçim geleceğimizi ipotek altına almak isteyenlerle Altınova’ya sahip çıkanların kader seçimidir.’ dedi.

 

‘İLÇEMİZİ DAHA DA ÜST SEVİYELERE ÇIKARACAĞIZ’

 

Altınova’nın potansiyelini üst düzeylere çıkaracaklarını, ilçede yapılan tüm emanetlere sahip çıkılacağını da belirten Fazlaca,’Altınova’da, Altın bir yarın için, Altınova’mızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için yola çıkıyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek olan bu seçimde, birlikte daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir bir Altınova inşa edeceğiz. Altınova’nın doğasını koruyarak, sürdürülebilir projelerle kucaklaşacağız. Eğitimden sağlığa, kültürden ekonomiye kadar her alanda güçlü adımlar atarak Altınova’mızın potansiyelini arttıracağız. Gençlerimizin yeteneklerini destekleyecek, sanat ve spor alanlarında yeni olanaklar sunacak projelerle Altınova’yı daha dinamik ve çağdaş bir yer haline getireceğiz. Altınova’yı birlikte yönlendireceğimiz bu yeni dönemde, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyerek halkımızın her kesimini dinleyeceğiz. ‘ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.