GÜREL: “İLİMİZİ PROJELERİMİZLE BULUŞTURACAĞIZ”

GÜREL: “İLİMİZİ PROJELERİMİZLE BULUŞTURACAĞIZ”
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel dikkat çekici seçim vaadlerini paylaştı.

Gürel’in seçim vaadleri arasında Halk Lokantaları, Kent Merkezinin yayalaşması, Hastaneye ücretsiz ulaşım, Arapça tabelaların kaldırılması, Bulvarlarda park yasağı, Sosyal tesisler, Kentsel Dönüşüm master planı ve Fuar Kongre ve Kültür Merkezi yer aldı.

“SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Yalova’da yerel seçimleri birleşe birleşe kazanacaklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel,’ Halkımızın da desteğiyle birlikte bizler Yalova’da seçimlerden zaferle çıkacağız. Yalova’yı, projelerimizle buluşturacağız.’ dedi.

“HALK LOKANTALARI KURULACAK”

Ekonomik nedenlerden dolayı Yalova’da yoksulluk sınırının altında yaşayan insanların olduğunu ve bu noktada “Halk Lokantaları” kuracaklarını belirten CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Gürel,’ mahalle yaşam merkezleri içerisinde halk lokantaları aracılığıyla tüm emekli ve öğrencilerimiz üç çeşit yemeği 40 TL ödeyerek yiyebilecek.’ dedi.

“HASTANEYE GİDİP GELMEK ÜCRETSİZ OLACAK”

Kent Merkezini yayalaştıracaklarını ve Yalova Eğitim Araştırma Hastanesine vatandaşların ücretsiz gidip gelebileceğini söyleyen Gürel,’ Cumhuriyet Caddesinden Fatih caddesine birleşim noktasından Cengiz Koçal caddesinden valilik binasına kadar olan kısmı trafiğe kapacağız ve yayalaştıracağız. Elektrikli halk otobüslerimizle vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımını ücretsiz şekilde sağlayacağız. Gene ilimizde bulunan Arapça tabelaları kaldıracağız.’ dedi

“SOSYAL TESİSLER, FUAR KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Göreve gelir gelmez Şehit Ömer Faydalı caddesinde çift yönlü park yasağı başlatacaklarını, Yalova’ya sosyal tesisler, fuar kongre ve kültür merkezi kazandıracaklarını söyleyen CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel,’ Başta Donanma, Dereağzı gibi ilimizin önemli noktaları olmak üzere her bölgesinde kaliteli hizmet veren belediyenin işleteceği sosyal tesisler yapacağız. Kültür ve sanatla hemşerilerimizin buluşabilmesi adına 2000 kişilik çok amaçlı gösteri merkezi, kütüphane ve fuar alanı açacağız.’ dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM PLANI HAZIR”

KENTSEL dönüşüm master planını da açıklayan Gürel,’ Güvenli ve doğal afetlere karşı dayanıklı kentsel dönüşüm master planımızı hayata geçireceğiz. Yerel mimariye uygun ilk etapta 5000 konut inşa edeceğiz. Bu konutların kiraları güncel kira bedellerinin yarısı olacak.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.