HACI’YA ÇİFTLİKKÖY HALKINDAN BÜYÜK İLGİ

HACI’YA ÇİFTLİKKÖY HALKINDAN BÜYÜK İLGİ
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı seçim çalışmalarında ev ziyaretlerine ayrı bir önem veriyor. Hacı, evlerde büyük bir ilgi görürken, hem evlere hem gönüllere giriyor

 

Çiftlikköy’de seçim çalışmalarına güçlü ve tempolu bir şekilde başlayan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, teşkilatın da verdiği destekle çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede dur durak bilmeden çalışan Hacı, gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşuyor.

Vatandaşlara belediye başkanlığı sürecinde yapacağı çalışmaları ve projelerini anlatan Hacı, büyük bir ilgi ile karşılaşıyor. Tek amacının ilçeye hizmet etmek olduğunu dile getiren Hacı, “Çiftlikköy ilin en hızlı gelişen noktası durumunda, bu da ilçedeki planlamayı, yatırımları ve hizmetleri çok daha önemli bir hale getiriyor. Biz ilçenin bundan sonraki süreçte hızla ve planlı büyümesini sağlayacak liyakatli bir ekibe sahibiz. İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. İlçemizin hak ettiği yatırımlara ve hizmetlere kavuşması için durmaksızın çalışacağız” dedi.

“Projelerimiz hazır”

İlçenin hak ettiği yere gelmesini sağlayacak olan önemli projelerinin de olduğunu duyuran Hacı, bu projeleri de kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi. Projelerini açıkladığında herkesin kendisine hak vereceğini de dile getiren Hacı, “İlçemizin geleceğine etki edecek projelerimiz var. Bu projeler ilçenin tüm dinamikleri, ihtiyaçları, artı ve eksileri göz önünde bulundurularak hazırlandı” diye konuştu.

Konuk olduğu evlerde vatandaşlardan gelen soruları da cevaplayan Hacı, Çiftlikköy’ü birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceklerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.