Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ve oğlu Gökhan Ataseven, Altınova Kaymakamlığı görevine başlayan Göksu Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Özata Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ve oğlu Gökhan Ataseven, Altınova Kaymakamlığı görevine başlayan Göksu Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yalova’nın önemli tersane merkezlerinden Altınova’da faaliyet gösteren Özata Tersanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, oğlu Gökhan Ataseven ile birlikte Altınova Kaymakamı Göksu Bayram’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Göksu Bayram’a yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, Altınova’nın mevcut durumu ve ilçenin ekonomik ve sosyal yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Göksu Bayram, Özdemir Ataseven ve Gökhan Ataseven’e nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Altınova’nın özellikle tersaneler bölgesi ve denizcilik sektöründeki güçlü konumu, ilçede gerçekleştirilen ziyaret ve temasların da önemli başlıkları arasında yer alıyor.
Atasevenler tarafından gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


