TUTUK:“BİZİM DERDİMİZ YALOVA’MIZA HİZMET ETMEKTİR”

TUTUK:“BİZİM DERDİMİZ YALOVA’MIZA HİZMET ETMEKTİR”
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk dikkat çekici seçim vaadlerini paylaştı.

Tutuk’un seçim vaadleri arasında Hastaneye doğrudan ulaşım, Şiir yolu ve Balıkçı Barınağı düzenlemesi, Amfi Tiyatro Resterasyonu, Millet Bahçesi Kütüphane ve Spor alanları, Kapalı Spor Salonu, Uyumayan Kütüphane, Kentsel Dönüşüm ve Rezerv Konut Projesi ve Güney Çevre yolu projesi yer aldı.

“14 MAHALLEDEN HASTANEYE ULAŞIM SAĞLANACAK”

YALOVA’da 14 mahalleden Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine tek araçla ulaşım imkânı sağlayacaklarını belirten Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk,’ Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde erişimini kolaylaştıracağız. 14 mahallemizden hastanemize ulaşım imkânı sağlayacağız.’ dedi.

“SAHİLE ESTETİK KATACAĞIZ”

Sahil şeridini estetik bir görünüm kazandıracaklarını söyleyen Tutuk,’ Sahil şeridi estetik ve daha aktif hale getireceğiz. Bu proje iskelede bulunan sosyal tesisin belediye tarafından işletmesini de içerecek. Yalova sahilimiz harika bir görünüm kazanacak.’ dedi.

“AMFİ TİYATRO RESTERASYONUNU GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

AMFİ Tiyatro Restorasyonunun gerçekleştireceklerini söyleyen Yalova Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk,’ Amfi tiyatro dört mevsim etkinlikler düzenlenebilecek şekilde yenilenecek. Kültürel ve sanatsal etkinlilerimiz için çok önemli bir mekân haline getireceğiz.’ dedi.

“MİLLET BAHÇESİ, SPOR ALARLARI VE UYUMAYAN KÜTÜPHANE PROJEMİZ HAZIR”

UYUMAYAN Kütüphane, Millet Bahçesi Kütüphane ve Spor alanları projelerinin olduğunu belirten Tutuk,’ Yeni bir kütüphane, bilim ve etüt merkezi ile birlikte gençlerimizin spor aktiviteleri için sahalar ve parkurlar Millet Bahçesi projemiz içerisinde yer alacak. Gene bunların yanına Süleyman Bey mahallemizde 7/24 açık olacak kütüphane ve etüt merkezi yapacağız. Ulaşılabilir bir kütüphane kazandıracağız.’ dedi.

“MODERN KAPALI SPOR SALONLARI KAZANDIRACAĞIZ”

MODERN kapalı spor salonları inşa edeceklerini söyleyen Tutuk,’ Modern tesisler ile donatılmış yeni bir kapalı spor salonumuzu ilimizin takımlarına ve halkımızın hizmetine sunacağız.’ dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GÜNEY ÇEVRE YOLU PROJELERİ HAZIR”

KENTSEL dönüşüm ve Rezerv Konut proje ile birlikte Güney Çevre Yolu projelerinin de hazır olduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk,’ İlimizin yapı stoğunu güvenli hale getireceğiz ve depremde can güvenliğimizi arttıracağız. Kentsel dönüşüm sınırında vatandaşlarımızın ikamet edebileceği rezerv konutlar inşa edeceğiz. Çınarcık yönünden gelen araçların şehir içine girmeden Bursa-Kocaeli karayoluna bağlanmasını Güney Çevre Yolu projemiz ile gerçekleştireceğiz. Bu proje ile birlikte şehirci trafiği büyük ölçüde azaltmayı hedefliyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.