VALİ 43 KÖY MUHTARIYLA TOPLANTI YAPTI

VALİ 43 KÖY MUHTARIYLA TOPLANTI YAPTI
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova’nın 43 Köy Muhtarı ile toplantı yaparak, Yalova’nın köylerinde yapılacak olan çalışmalar ve alınması gereken önlemleri değerlendirdi. Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda ayrıca yeni seçilen köy muhtarlarıyla tanışma toplantısı da düzenlendi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova’nın 43 Köy Muhtarı ile toplantı yaparak, Yalova’nın köylerinde yapılacak olan çalışmalar ve alınması gereken önlemleri değerlendirdi.
Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda ayrıca yeni seçilen köy muhtarlarıyla tanışma toplantısı da düzenlendi.
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya Köy muhtarlarına yönelik yaptığı konuşmada, Yalova’nın köylerinde, su israfının önlenmesi ve akıllı su sayaçlarının kullanımı, su bakım ve onarım teknik ekiplerinin kurulması ünde talimat verirken, köylerde kaçak yapılaşmanın önüne geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, köy okullarının iyileştirilmesi ve taşımalı eğitim konularını değerlendirdi.
Toplantının ardından açıklama yapan Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel “Değerli Valimiz Dr. Hülya Kaya ve İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte köy muhtarımızla bir araya geldik. Tanışma ve gelecek döneme ilişkin çalışmaların değerlendirildiği toplantımız son derece verimli geçti. Bu vesileyle yeni seçilen ve göreve devam eden bütün muhtarlarımızı tebrik ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.