YALOVA YEŞİLOVA SPOR’DA HEDEF BELLİ: ŞAMPİYONLUK

YALOVA YEŞİLOVA SPOR’DA HEDEF BELLİ: ŞAMPİYONLUK
Yayınlama: 18.09.2023
A+
A-

YAPTIĞI birbirinden önemli transferler ile Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova Yeşilova Spor Kulübü, yaklaşan lig öncesi zorlu maratona hazır olduklarını açıkladı.

Birbirinden önemli transferleri, teknik kadronun isteği doğrultusunda gerçekleştirdiklerini ve hedefin Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk olduğunu açıklayan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bölgesel Amatör Ligi’ne fırtına gibi bir giriş yapmak istiyoruz. Sezon sonu tüm Yalova halkı ile birlikte şampiyonluğumuzu kutlayacağımıza inancımız tamdır. Taraftarlarımız her sezon olduğu gibi bu sezonda takımının destek olacaktır. Taraftarlarımızın desteği ile sezon sonu gülecek taraf biz olacağız.’ dedi.

Güçlü yönetim ve güçlü sponsorlar ile yola devam ettiklerini de ifade eden Başkan Oruç,’ A takımımıza ve alt yapılarımıza destek olan Serhat Group’a teşekkür ederim. Gene kulübümüz ana sponsoru olan ADCO İnşaat sahibi, iş adamı Ali Demirhan’a teşekkür ederim. Bölgesel Amatör Ligi, uzun ve zorlu bir süreç olacak. Bizler, kulübümüze destek olan her kesimin yanında olmaya da devam edeceğiz.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.