‘YALOVA’MIZIN GELECEĞİNİ BERABER PLANLAYACAĞIZ’

‘YALOVA’MIZIN GELECEĞİNİ BERABER PLANLAYACAĞIZ’
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

GELECEK Partisi’nin Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Belediye Başkan Adayı Çandır, Yalova ile ilgili tüm hizmet ve proje noktasında vatandaşlarla istişare yapacaklarını belirtti.

Yalova’nın geleceğinin parlak olması için canla başla çalışacaklarını ifade eden Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır,’ Yalova’mıza Gelecek Partisi’nin eli değecek. Bizler Yalova’mızı hem yatırıma hem hizmete doyuracağız. Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için var gücümüzle çalışacak Yalova’mızı Gelecek Partili yapacağız.’ dedi.

Birbirinden değerli ve önemli projeleri olduğunu da ifade eden Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Çandır,’ Birbirinden önemli projelerle Yalova’mızın geleceğini tüm vatandaşlarımız ile beraber planlayacak, tüm projelerimizi ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızla beraber istişare ederek karar alacağız. Bizler, Yalova’mızın geleceğini beraber planlayacağız.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.