BAŞKAN BAHADIR:“HER YÖREDEN ÜYELERİMİZ VAR”

BAŞKAN BAHADIR:“HER YÖREDEN ÜYELERİMİZ VAR”
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilen Metin Bahadır, Kudu Kafe’de basınla bir araya geldi. Dernek Başkanı Metin Bahadır, Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin siyaset üstü bir dernek olduğunu ifade etti.

Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak hiçbir federasyona bağlılıklarının olmadığını dile getiren Dernek Başkanı Metin Bahadır,’ Bizler Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak hiçbir federasyona bağlı değiliz. Güçlü yönetimimiz ile birlikte Yalova’mız için ciddi ve somut adımlar atacağız.’ dedi.

“İŞ ADAMI KUDU’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Derneğe olan katkılarından dolayı Kudu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kani Kudu’ya teşekkür eden Bahadır,’ Bizlerin her zaman yanında olan değerli hemşehrimiz, iş adamı Kani Kudu’ya teşekkür ederim.’ dedi.

“SİYASET ÜSTÜ DERNEĞİZ”

Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin siyaset üstü bir dernek olduğunu söyleyen Başkan Bahadır,’ Derneğimiz A veya B partili değildir. Biz derneğimizde her üyemiz istediği siyasi partiyi destekleyebilir fakat biz yönetim olarak hiçbir partinin destekçisi olmadık, olmayacağız. Biz siyaset üstü bir derneğiz.’ dedi.

“GENÇLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin sadece Karadeniz bölgesine ifade etmediğini, dernekte Erzurum’lu, Bursa’lı, İzmir’li üyelerin olduğunu belirten Yalova Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Metin Bahadır,’ Bizim üyelerimiz sadece Karadenizli hemşehrilerimizden oluşmuyor. Derneğimizde Erzurum’lu, İzmir’li üyelerimiz var. Dernek olarak gençlerimizin ve öğrencilerimizin yanlarında olacağız. Dernek olarak projeler üreteceğiz. Biz bu çatı altında kardeş olmaya, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye gönüllüyüz.’ ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.