BAŞKAN KAÇAR:‘SAĞLAM VE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’

BAŞKAN KAÇAR:‘SAĞLAM VE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’
Yayınlama: 17.01.2024
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Gazete Akkent okuyucularına özel açıklamalarda bulundu. Tavşanlı’nın yeni yılda proje dolu bir yıl geçireceğini ve şeffaf belediyecilik anlayışından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini belirten Başkan Kaçar,’ Tavşanlı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar şeffaf belediyecilik anlayışımızı vatandaşlarımıza aktardık. Yeni yılda da hem şeffaf olacağız hem de proje dolu bir yıl geçireceğiz.’ dedi.

‘BELDEMİZİN YILDIZI PARLAYACAK’

Tavşanlı Beldesinin yeni yılda yıldızınızın daha da parlayacağını, Türkiye’nin 100. Yılında Tavşanlı Beldesi olarak isimlerinin daha fazla duyulacağını, Yalova genelinde Tavşanlı’da gerçekleştirilen projelerin konuşulacağını ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ Göreve geldiğimiz an itibariyle şeffaf belediyecilik anlayışımızdan vazgeçmedik. Ülkemizin 100. Yılında bizlerde Tavşanlı Beldesi olarak daha fazla çalışacak, daha fazla hizmet üretecek, daha fazla proje yapacağız. Birbirinden önemli projelerimizi görev süremizde yaptık. Yeni projelerimiz ile gençlerimize, geleceğimize, Beldemize hizmet etmeye devam ediyoruz, edeceğiz.’ dedi.

‘PROJELERİMİZ ÇOK KONUŞULACAK’

Akaryakıt istasyonu, Alışveriş merkezi projeleri ile yeni bir döneme daha başladıklarının müjdesini de veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar,’ 2024 yılına önemli projelerimiz ile giriş yaptık. Bunlardan birisi Belediyemizin işleteceği akaryakıt istasyonudur. Bir diğer önemli projemiz ise alışveriş merkezi projemizdir. Alışveriş merkezimizin bitmesiyle hem Yalova halkımız, hem komşumuz Karamürsel’in özellikle tercih noktası olacağına inanıyorum. Tavşanlı’mıza ivme kazandırmaya devam edeceğiz. Bizler çok sağlam ve çok emin adımlarla ilerliyoruz.’ diye konuştu.

Tavşanlı Belediye Başkanı Kaçar, Tavşanlı Belediyesinin ilerleyen tarihlerde önemli bir kazanıma imza atacağının müjdesini de paylaştı.

ÖTE yandan Ak Parti’nin Tavşanlı Belediye Başkan Adayı olarak tekrar mevcut Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ı aday göstermesine kesin gözle bakılıyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.