İLÇE BAŞKANI KAYA VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI “EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”

İLÇE BAŞKANI KAYA VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HACI “EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve yönetimi ile birlikte AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı yürüyüş programı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Kaya ve Belediye Başkan Adayı Hacı,’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden zaferle çıkarak büyük yürüyüşümüzü Çiftlikköy halkımız ile birlikte yapacağız.’ dediler.

İLÇE BAŞKANI KAYA:’BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜ 31 MART 2024 GECESİNDE YAPACAĞIZ’

AK Parti’nin ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve partinin tüm bireylerinin saha çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya,’ 31 mart 2024 yerel seçimlerinde bizler halkımızın desteği ile seçimin kazanan tarafı olacağız. İlçemizde esnaflarımızın ellerini sıkmaya, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çiftlikköy’de büyük yürüyüşü, Çiftlikköy’ü halkımız ile yerel seçimlerin sonucunda yapacağımıza inanıyorum.’ dedi.

HACI:’AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ DEVAM EDECEK’

ÇİFTLİKKÖY’de Ak Parti Belediyeciliğinin süreceğini söyleyen Ak Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı,’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden Ak Parti vizyonunun devam edeceğine inanıyoruz. Hemşerilerimizin de desteğiyle yeniden hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Ayakları yere basan, sağlam hizmet ve projelerimizle güçlü bir şekilde geliyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.