ALTINOVA VE ÇİFTLİKKÖY..

Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

AK Parti’de ‘Belediye Başkan Adayları’ açıklandı. Beldelerinde bu hafta sonu açıklanmasıyla Pazartesi gününden itibaren resmen ‘seçim startı’ başlamış olacak.

Özellikle Altınova’da CHP’nin Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ve Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Regaip Özyiğit arasında ‘seçim yarışının’ geçmesi kuşkusuz olur..

Tabi bu yarışın en önemli faktörü kuşkusuz Altınova’nın efsane Belediye Başkanı Dr. Metin Oral olacaktır.

Gene Altınova kadar merak edilen bir diğer ilçemiz ise Çiftlikköy oldu.

Burada CHP’nin Belediye Başkan Adayı Adil Yele olurken, Ak Parti hiç aday adayı olmayan eski Başhekim Uzm. Dr. Recep Hacı’yı Belediye Başkan Adayı olarak açıladı.

Kendisini yakından da tanıdığım Hacı, dürüst, güvenilir ve özellikle Başhekim döneminde ‘halktan biri’ olmuştu. Peki Çiftlikköy’de ‘taze kan olan Hacı tutar mı?’ diye soracak olursanız, hiç şüpheniz olmasın!

Çiftlikköy Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Kaya ve ekibi, Recep Hacı isminin açıklanması ile birlikte sokak sokak, kapı kapı, esnaf esnaf gezerek hem Belediye Başkan Adayını tanıtıyor hemde Çiftlikköy’de ‘rekor oy ile’ seçim kazanmayı hedefliyor.

İlçe Başkanı Kaya, genç, başarılı ve özellikle Yalova siyasetinde ‘gelecek vaad eden siyasetçiler’ arasında yer alabilecek mi?

Bence kuşkusuz Yalova siyasetinin ilerleyen yıllarında ‘Serdar Kaya’ ismini çok sık duyacağız.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çiftlikköy’ü Ak Parti İlçe Başkanı Kaya’nın da dediği gibi ‘rekor oyla’ kazanırsa bu Serdar Kaya ismini sık sık duyacağız.. Sokak dedikodularına bakmayın, Ak Parti Çiftlikköy’de tüm teşkilat kenetlenmiş durumda.

Bakalım bekleyip göreceğiz..

Tüm yarışmacı arkadaşlara ‘başarılar’ dileriz..

Bilmem anlatabildim mi?

Sağlıcakla kalın..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.