İL ÖZEL İDARESİNE YENİ ARAÇLAR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİNE YENİ ARAÇLAR ALINDI
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Yalova İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen Makine Parkı Araç Teslim töreni Taşköprü beldesinde Yalova İl Özel İdaresine ait Asfalt Plent Şantiyesi’nde gerçekleştirildi.  Törende yeni 30 tonluk ekskavatör ile vidanjörün yanı sıra modernizasyon edilen mobil vinç ve arazöz İl Özel İdaresi araç filosuna katıldı. Modernize edilen 1 mobil komuta aracı ise İl Sağlık Müdürlüğü’ne verildi. Törende, 4 araç Özel İdareye, 1 araç ise İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Teslim törenine, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,  Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş. İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Törende konuşan Vali Hülya Kaya,”Kamu kaynaklarının etkin kullanılması bu dar zamanda o kadar büyük önem arz ediyor ki, yaptığımız her harcamada, her adımda buna daha çok dikkat etmeliyiz. Bugün yapmış olduğumuz yatırımlar inşallah hizmet olarak geri dönecek. Bu makine ve ekipmanı da kullanabilecek, profesyonel, işinin ehli inşalarımızı da en kısa zamanda alımlarını da gerçekleştireceğiz.” dedi.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise ekipmanların modernizasyonunda desteğinden dolayı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na teşekkür etti. İçinde bulundukları tesisin önemine de değinen Büyükgümüş, “Burada hem asfalt noktasında hem de beton hususunda şehrimizde önemli bir hizmeti inşallah birkaç hafta içinde devreye almış olacağız” derken, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise Ankara ayağında büyüyen ve gelişen Yalova için çalışacaklarını belirtti.

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ise İl Özel İdaresi’nin araç parkurunun modernizasyonu anlamında çok ciddi adımlar attıklarını söyledi. Yeni araçları İl Özel İdaresi hizmet gücüne güç katacağını belirten Soygüzel, “Bu güne kadar 2 noktada gerçekleştirebildiğimiz hizmetleri artık 3 noktada gerçekleştirebiliyor olacağız. Artık Yalova İl Özel İdaresi’nin ekiplerine daha fazla sahada görebileceğiz. 2024 yılını dolayısıyla yol yılı ilan ediyoruz.2024 yılında yaklaşık 55 kilometre sathi kaplama,12 kilometre sıcak asfalt, 250 kilometre de arazi yolu yapacak bu araçlar” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.